1281

Új termék

5 HTP (60 tabletta)

6 990 Ft‎

Triptofán - természetes és hatékony segítség a depresszió, a szorongás és az álmatlanság ellen.

Alak: tabletták
Mennyiség: 60 db
Vegyük: legalább 1 hónap
Alkalmas: 30-60 napig

Használat - Reggeli vagy ebéd előtt 30 perccel vegyen be egy tablettát, és fogyasszon mellé egy nagy pohár vízzel. Fokozatosan emelheti az adagot napi 2 tablettára.

A TERMÉKEKRŐL

Kiknek?

Mindazok számára, akiket gyakran szorongás, depresszió, alvászavarok és gyakran pszichológiai stressz gyötör.

Mi ez?

Az 5-hidroxi-triptofán (5-HTP) egy természetben előforduló aminosav (fehérje-gradiens) és egy kiindulási vegyület a szerotonin és a melatonin szintéziséhez a szervezetben. 5 HTP tabletta elegendő a szerotoninszintek növelésében, a boldogság hormonjaiért.

Hogyan működik?

Mivel az 5-ös HTP szerotonint idéz elő, ez az érzés a boldogságban jelentkezik:

  • A depresszió és a szorongás enyhítése
  • Egészséges szerotonin szint fenntartása a szervezetben
  • A fáradtság és a kimerültség csökkentése
  • Pihentetőbb alvás
  • Stressz szint csökkenése
  • Testtömeg fenntartása
  • Jobb szellemi ébrenlét
  • A vizsgák és más pszichológiai erőfeszítések támogatása érdekében
  • A kognitív funkciók javítása
  • A dohányzásról való leszokáshoz


Az 5-HTP a Griffonia simplicifolia növényből származik, és az Egyesült Királyságban állítják elő, teljesen természetes táplálékkiegészítő.

Tudta?

A triptofán az egyik alapvető aminosav (az alapvető fehérjeelem) és az egyetlen kiindulási vegyület a szerotonin szintéziséhez, amelyből a melatonin alakul ki. Az első elégedettség és boldogság érzését biztosítja, a másik pedig minőségi alvásért felelős.

A triptofán teste nem képes a termelődésre, ezért kívánatos, hogy étellel vigyük be a szervezetbe, és az étrend-kiegészítők fokozott használatával. 1 tabletta 5-HTP 50 mg természetesen előállított triptofánt tartalmaz.

Emlékeztetőül:

Diagnosztikai értékelést végezhet egy megfelelően képzett orvos, pszichiáter vagy pszichológus.

Ha súlyos szorongást, elidegenedést, szomorúságot és a szeretteitől való elfordulást, súlyos álmatlanságban szenved, erősen javasoljuk, hogy keresse fel orvosát, aki tanácsot ad Önnek, és a megfelelő megoldást nyújt. Néha jó beszélni olyan emberekkel, akikben megbízunk.

És függetlenül attól, hogy milyen sötéta helyzet, amelyben találja magát, tudjátok meg, hogy megváltoztathatod az életedet, és jobbra fordíthatod. Soha ne legyen zavarodva, vagy kérjen segítséget! A depresszió nem választ szexet, életkorot, lakást ...

A fenti állításokat források és irodalmi kutatások támasztják alá:

RÉSZLETEK

ÖsszetevőkMindegyik 5-HTP tabletta átlagosan 50 mg 5-HTP vegyületet tartalmaz (Griffonie PE-ből 99%-osan kinyert). 50 mg 5-HTP, dikalcium-foszfát, mikrocisztolikus cellulóz, sztearinsav, szilikon-dioxid, magnézium-sztearát.
HasználatVegyen fel egy tablettát 30 perccel a reggeli vagy az ebéd előtt, és fogyasszon mellé egy nagy pohár vizet. A napi adag 2 tablettára növelhető. Az utolsó tablettát legkésőbb 5 órával lefekvés előtt fogyassza el. A tabletták nagyon erősek, ezért várjon egy hetet, mielőtt áttérne a naponta kétszeri alkalmazásra - fogyassza őket reggeli és ebéd előtt vagy az edzés megkezdése előtt. A 60 darabos csomag 30 napig elegendő.
FigyelmeztetésVegetáriánusok is fogyaszthatják! forduljon orvoshoz: Terhes vagy szoptat. Ha olyan antidepresszánsokat szed, amelyek szerotoninszintet (szelektív szerotonin újrafelvétel gátlókat, például Prozac / Salipax (fluoxetin)), MAO-gátlókat, triciklikus antidepresszánsokat szed. Ha Ön szed vagy szedett fájdalomcsillapítót, Tramadolt (Tramal tablettát). Ha Parkinson-féle karbidopa betegség tüneteinek enyhítésére szed gyógyszert. Levodopa (Madopar tabletták). Amennyiben migrén elleni szereket fogyaszt a triptánok csoportjából, különösen sumatriptánt (Imigran). Ne lépje túl az ajánlott mennyiséget - mindig kisebb adaggal kezdjen, és ha szükséges, növelje napi 2 tablettára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tárolja száraz és hűvös helyen. Tartsa távol gyermekektől. Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet.

Iratkozzon fel a legegészségesebb hírekért!

Ön nemcsak az egészséges ételeket, de a recepteket is kedveli? Jobb életminőségre vágyik?
Akkor Ön a jó helyen jár!

Minden jog fenntartva. © 2017