1300

Új termék

Syleance Silhouette a felesleges víz kiürítéséhez (40 tabletta)

3 190 Ft‎

A Syleance Silhouette étrendkiegészítő természetes módon távolítja el a felesleges vizet a szervezetből, megszünteti a duzzadt lábakat, karokat, arcot, kellemetlen gyulladást és a cellulitiszt.

Formula: kapszulák
Mennyiség: 40 db
Napi adag: 2 naponta
Alkalmazandó: 20 napig

A TERMÉKEKRŐL

Kiknek?

Azok számára, akik a fáradt és duzzadt lábakkal, bokákkal, duzzadt kezekkel, arccal, kellemetlen derék és has körüli puffadással, duzzanattal küzdenek.

A Syleance Silhouette étrendkiegészítő a felesleges víz eltávolítására természetes segítséget nyújt. A cellulitisz megjelenését csökkenti és a vékonyabb érzést nyújt, mivel a felgyülemlett víz okozhat olyan érzést, mintha felesleges kilókkal küzdenénk.

Hogy működik?

A túlzásba vitt sófogyasztás, alacsony fehérjetartalmú diéta, a vízbevitel hiánya, az egész napos ülőmunka nagyon megnehezíthetik a fogyást. A duzzadt kéz, láb, arc és puffadtság kellemetlen érzést okozhat a derék körül, amit a felesleges víz felhalmozódása okoz a szervezetben.

A cseresznye és a kéreg kivonata természetes segítséget nyújt a felgyülemlett víz eltávolításában. Kiválóan megkönnyítik a cellulit eltávolítását és gyorsabb fogyás eredményez.

Gyorsítsa fel az anyagcseréjét és szabaduljon meg a testében pangó víztől a természetes vízelvezető tabletták használatával. Használja a Syleance Silhouette a felesleges víz eltávolítására!

RÉSZLETEK

ÖsszetevőkTöltelék: szorbitol, kivonat extrém cseresznye kivonat, idősebb, anti-caking agent: zsírsavak magnéziumsói. Nettó összeg: 28 g. Gyártó: Laboratoires Yves Ponroy, Franciaország.
Használat1 tabletta reggel egy pohár vízzel és 1 ebéd közben egy pohár vízzel.
FigyelmeztetésA túladagolás hasmenét okozhat (szorbit). Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott és egészséges étrendet. Tartsa távol gyermekektől. Hűvös helyen tárolja, a közvetlen napfénytől távol tartandó.

Iratkozzon fel a legegészségesebb hírekért!

Ön nemcsak az egészséges ételeket, de a recepteket is kedveli? Jobb életminőségre vágyik?
Akkor Ön a jó helyen jár!

Minden jog fenntartva. © 2017