1223

Új termék

A máj méregtelenítéséhez (20x10 ml)

5 800 Ft‎

Egy természetes termék, amely méregteleníti a májat és a testet, erősíti az immunrendszert.

Formula: Ampula
Mennyiség: 20 ampulla 10 ml-enként
Alkalmazás: 20 napig

A TERMÉKEKRŐL

Kinek?

A termék alkalmas mindenki számára, akik májproblémákkal küszködnek, vagy azt szeretnék, hogy testük kilökje a toxinokat, és megerősítse az immunrendszert, hogy jobban ellenálljon a külső hatásoknak. Az erősítők különösen alkalmasak olyan emberek számára, akik nagy mennyiségű előre feldolgozott élelmiszert, alkoholt vagy gyógyszereket fogyasztanak.

Mi ez?

A termék 20 ampullát tartalmaz 10 ml-enként, így a doboz 20 napig is eltartható. Az ampulla rozmaring és articsóka kivonatait tartalmazza.

Az összetevők természetes forrásból származnak, így a szervezet az ampullákkal segítségével csak olyan tápanyagokat kap, amelyek teljesen természetesek és barátságosak a környezetre és a testre egyaránt.

Hogyan működik?

A máj kulcsszerepet játszik a test méregtelenítésében és egyfajta szűrőként funkcionál, amely eldönti, mely anyagok maradhatnak a szervezetben, és melyek nem. A máj részt vesz a funkcionális fehérjék szintézisében is, amely fontos szerepet játszik a cukor és zsír metabolizmusában. Következésképpen kijelenthetjük, hogy ez a test egyik legfontosabb szerve, ezért megfelelően kell róla gondoskodnunk.

A májat számos tényező gyengítheti, de a külső hatások is nagymértékben hozzájárulnak a károsodáshoz. Győződjön meg arról, hogy ebben az esetben ez nem így van, és szerezze be a Detox-ot az Ön mája érdekében!

A termék legfontosabb összetevője a szilimert és inulint tartalmazó articsóka, amely jótékony hatást gyakorolhat a máj és a szív egészségére, valamint segít a normális testtömeg fenntartásában.

A termék másik rendkívül fontos összetevője a rozmaring, amely nagyban hozzájárul az immunrendszer jobb egészségéhez és a megfelelően működő emésztéshez.

A fenti állításokat az alábbi források és irodalmi kutatások támasztják alá:

RÉSZLETEK

Összetevők20 ml-es ampullából álló doboz. Az összetevők természetes forrásból származnak. Sárgarépa lé, víz, rozmaring kivonat és articsóka, citromlé. Gluténmentes. Alkalmas vegetáriánusok számára is.
HasználatÓvatosan törje be az üveg ampullák tetejét. Minden reggel vegyen be 1 ampullát, amit magában vagy egy pohár vízzel együtt is megtehet. Ismételje meg 20 napig. Javasoljuk, hogy évente 2 kúrát tartson, tavaszi és őszi hónapokban.
FigyelmeztetésHűvös és száraz helyen tárolandó, gyermekektől elzárva. Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Iratkozzon fel a legegészségesebb hírekért!

Ön nemcsak az egészséges ételeket, de a recepteket is kedveli? Jobb életminőségre vágyik?
Akkor Ön a jó helyen jár!

Minden jog fenntartva. © 2017