B0004

Új termék

kettő 1 áráért: Fekete iszapos arcpakolás - Shills

5 100 Ft‎

A Shills fekete maszk azonnal működik, mivel az eredmények az első használat után láthatók. A lehúzott maszkban észrevehetőek a szennyeződések, melyek addig eltömítették a pórusokat.

A TERMÉKEKRŐL

1+1 akció! Tegyen a kosárba 2 terméket és a kedvezmény automatikusan kiszámításra kerül.

1, 2,3 és nincs többé mitessze?

A fekete maszk, amely meghódított a világot, most már az Ön számára is elérhető! A Shills fekete maszk azonnal működik, mivel az eredmények az első használat után láthatók.

Hogyan működik?

Rendkívül hatékonyan. A maszkban lévő hatóanyagok szó szerint felszívják az összes toxint és szennyeződést.

A fekete maszk rendkívül regeneratív a bőrön, mivel a használat után a bőr sima, matt, finom és tiszta lesz.

Hogyan használjam?

Nincs több szennyeződés, eltömődött fekete pórus és durva bőr. A maszkot a megtisztított és száraz felületen alkalmazza, várjon 20-30 percet, majd húzza alulról felfelé és figyelje a varázslatot. A maszk maradékát vízzel öblítse le.

Már a lehúzott maszkon észre fogja venni a faggyút, az eltömődött pórusokat és az elhalt bőrt, mivel a maszk ezeket szó szerint "lehúzza" az arcról.

Használat után alaposan mossa le a bőrt hideg vízzel. Alkalmazzon tonikot vagy egyéb pórusösszehúzó szérumot, és élvezze a fényes, tiszta és ragyogó arcbőrt. Használat után a bőr kissé piros lehet, de ne aggódjon, csak várja meg, hogy a pír magától elhalványuljon.

Ne alkalmazza a terméket sminkelt arcon és kerülje a használatát akkor is, ha a szem környékén vagy az arcbőrön bármilyen sérülés áll fent.

Rendszeresen használhatja (de legfeljebb hetente 3x), vagy alkalmanként, ha extra tiszta és fényes bőrre van szüksége.

RÉSZLETEK

ÖsszetevőkAlkalmas felnőtteknek. Ez nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és egészséges étrendet. Nem ajánlott 12 év alatti gyermekek számára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Hűvös és száraz helyen tárolandó. Tartsa távol gyermekektől.
HasználatAlaposan tisztítsa és szárítsa meg a bőrfelületet, ahol a maszkot kívánja alkalmazni. Úgy applikálja fel a maszkot, hogy ne érintse a szemöldököt, a szemeket, az ajkakat és a bajuszt (férfiaknál). Hagyja 20-30 percig az arcon, majd távolítsa el. Öblítse le a maradék maszkot vízzel. A jobb eredmény érdekében tisztítsa meg a bőrt a szokásosan használt tisztító termékeivel.
Mennyiség50 ml
FigyelmeztetésNe használjon hetente háromnál több alkalommal. Tárolja száraz és hűvös helyen. Tartsa távol gyermekektől. Ne használja a hajon és a szem körülötti területen. Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetve

Iratkozzon fel a legegészségesebb hírekért!

Ön nemcsak az egészséges ételeket, de a recepteket is kedveli? Jobb életminőségre vágyik?
Akkor Ön a jó helyen jár!

Minden jog fenntartva. © 2017