paket1

Új termék

Csomag: Egészséges bél

6 370 Ft‎

7 490 Ft‎

-1 120 Ft‎

Alacsonyabb ár!

Egy csomag, amely a bél természetes megtisztítását, az egészséges bél mikrobák és az egészséges emésztést biztosítja.

A TERMÉKEKRŐL

Miért

Mindenki számára ajánlott, aki a bélből és a bélfalról eltávolítani kívánja a hulladékanyagokat, ezáltal megszüntetni a bélrendszeri problémákat, az irreguláris emésztést, a bélgázokat, az általános anyagcserezavarokat, és az ellenállóképességet növelni akarja (az immunrendszert), optimális étrend segítségével.

Az egészséges mikrobiális vagy bél mikroflóra nemcsak fontos a megfelelő emésztésében és rendes működésében, hanem a bélrendszer immunitásának (immunrendszer) fenntartásában is, ami a teljes immunrendszer 70% -át teszi ki.

A tudomány egyre inkább elismeri, hogy az egészséges mikrobák sok egészségügyi probléma elkerülésért felelősek, és jobb, egészségesebb életet biztosítanak!

Mi ez?

A belek a leginkább érintettek, mivel olyan hulladékanyagokat tárolnak, amelyek a bélfalhoz tapadhatnak. Egy ilyen bélrendszer nem képes jól működni, ami negatív következményekkel is járhat (kimerültség, kemény, fájdalmas ürítés, lassú emésztés, pattanás, szennyezett bőr, koncentrálhatatlanság, akadályozottság ...). Javasoljuk, hogy a béltisztítást végezze táplálékkiegészítőkkel, például a BiOrigine Detox-nal és a megfelelő ételeket tartalmazó táplálékkal.

Az Ampule Detox Guts segít Önnek:

 • a bél tisztításában és jobb működésében,
 • a gasztrointesztinális funkciók elősegítésében,
 • a vizesedés ellen,
 • a vércukor szintjének szabályozásában,
 • a koleszterin- és trigliceridszintek szabályozásában,
 • az esszenciális tápanyagok jobb felszívódásához,
 • egészséges testsúly vagy testsúlycsökkenés elérése esetén.

Ultra Biotik probiotikum:

A francia Vitarmonyl egy egészséges mikrobiotának (mikroflóra) az intenzív létrehozását segíti elő, 8 napig, következésképpen jó gyomor-bélrendszeri funkciók ellátásában, 8 milliárdbaktérium visszaállításában!

2 kapszula (napi bevitel) 4 baktériumtörzset tartalmaz, amelyek több mint 8 milliárd aktív baktériumot tartalmaznak:

 • Lactobacillus acidophilus
 • Lactobacillus plantarum
 • Bifidobacterium lactis
 • Bifidobacterium breve

A probiotikumok szedése csökkentheti az egészséges bél mikrobiotáinak megsemmisüléséből eredő gyomor-bélrendszeri zavarokat (beleértve a hasmenést) és fenntarthatja a normális bélmozgást.

Kiknek?

 • Minden felnőttnek
 • Mindenki, aki antibiotikumkúrán van vagy volt
 • Azok számára, akik egészséges emésztést akarnak fenttartani
 • Mindenkinek, akik emésztési rendellenségben szenvednek (utazás, ételallergia, kor, stressz)
 • Mindazok számára, akik emésztési rendellenességekben szenvednek (hasmenés, feszültség, bélgázok, hányinger stb.)
 • Mindazok számára, akik közvetlen kapcsolatban állnak az emberekkel (iskolák, óvodák, bent, kórházak stb.) Mindazok számára, akik egészséges bél mikrobiotát vagy gasztrointesztinális traktust akarnak fenntartani.
 • Azok számára, akik energikusabbak akarnak lenni, jól akarják magukat érezni és még megszabadulnának néhány kilótól is.

Hogyan élvezze az étrend-kiegészítőket az egészséges bélcsomagban?

Az egészséges emésztés és a tiszta bél megteremtése soha nem volt könnyebb:

 1. Az első 20 napban tisztítsa meg a beleket a BiOrigine ampullákkal: Minden reggel egy ampullát vegyen be, amelyet önmagában vagy egy pohár vízzel is lenyelhet.

 2. A tisztítás befejezése után folytassa a belek megóvását 8 napig Ultra biotik probiotikum kapszulákkal: 2 kapszula naponta, egy reggel előtt és egy esténként. Összesen 8 napon át.

A fenti érveket a szakirodalom forrásai és irodalma foglalja össze:

1. Rani, S.; Khan, S.A.; Ali, M. (2010). "Phytochemical investigation of the seeds of Althea officinalis L". Natural Product Research 24 (14): 1358–1364:10.1080/14786411003650777

2. Hage-Sleiman, R; Mroueh, M; Daher, CF (2011). "Pharmacological evaluation of aqueous extract of Althaea officinalis flower grown in Lebanon". Pharmaceutical biology 49 (3): 327–33:10.3109/13880209.2010.516754

3. Denise Mann Thyme's Time as Acne Remedy May Be Coming Soon: Study Shows Thyme Fights Acne-Causing Bacteria, April 12, 2012

4. Ingram, A.; Ibbotson, A.; Gallagher, M. "The Ecology and Management of the European Grayling Thymallus thymallus (Linnaeus)". East Stoke, Wareham, U.K.: Institute of Freshwater Ecology. p. 3.

5. Thymus Vulgaris. PDR for Herbal Medicine. Montvale, NJ: Medical Economics Company. p. 1184.

RÉSZLETEK

ÖsszetevőkProbiotki Ultra biotik: kapszulahéj: cellulóz; Növényi cellulóz (cellulózkivonat, színezőanyag: titán-dioxid) kapszula; Mikroorganizmusok komplexei: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium breve; Anti-adhéziós szer: magnézium-zsírsavak sói. BiOrigine a bél tisztítására: A doboz 20 ampullát tartalmaz 10 ml-enként. Az összetevők egy szerves gazdaságból származnak, és az ECOCERT SAS F-32600 tanúsítvánnyal rendelkeznek. A mályva és a kakukkfű kivonata. Gluténmentes. Alkalmas vegetáriánusoknak.
HasználatUltra biotik probiotikumok: naponta 2 kapszula, egy reggel és egy este étkezés előtt. Szükség esetén ismételje meg a BiOrigine-t nyolc nap után: Vegyen be egy ampullát minden reggel, amit magában vagy egy pohár víz kíséretébe. Ismételje meg a kúrát 20 napig. Javasoljuk, hogy évente 2 kúrát tartson, tavaszi és őszi hónapokban.
FigyelmeztetésProbiotikumok Ultra biotik: A termék gluténből, szójából és tejből származó összetevőket tartalmaz. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tárolja száraz és hűvös helyen. Tartsa távol gyermekektől. Gyártó: Vitarmonyl, Franciaország Hűvös és száraz helyen tárolandó gyermekektől elzárva. Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Iratkozzon fel a legegészségesebb hírekért!

Ön nemcsak az egészséges ételeket, de a recepteket is kedveli? Jobb életminőségre vágyik?
Akkor Ön a jó helyen jár!

Minden jog fenntartva. © 2017