1298

Új termék

Hyaluron sav (30 kapszula)

4 200 Ft‎

Mindenkinek, aki fényes és ragyogó arcbőrre vágyik, aki el akarja tüntetni az öregedés első jeleit és egész nap hidratált bőrt szeretne.

Alak: kapszulák
Mennyiség: 30 db 
Vegyük: legalább 1 hónap 
Alkalmas: 30 napig

A TERMÉKEKRŐL

Mi ez?

A hialuronsav a test minden kötőszövetében, természetes módon van jelen. A hialuronsav kitölti a szövet és a test közötti helyet. A legfontosabb jellemzője, hogy jobban megtartja a vizet, bármelyik másik sejtnél, ez pedig fontos a kollagén és egyéb szövetek nedvességtartalmának megtartásához. Ez a jellemző a bőrben jelentkezik leginkább, ettől lesz a bőr rugalmas és feszes. 

Az acerolából származó C-vitamin egy sokoldalú vitamin, amely kiemelkedő szerepet tölt be a természetes kollagén képződésének elősegítésében és lassítja a bőr öregedését.

A szelénnek erős antioxidáns hatása van, ami azt jelenti, hogy a sejtek védik a szabad gyököket. Ez egyike azoknak a pótolhatatlan mikroelemeknek, amelyek megvédik az emberi test működését és egészségét. 

Hogyan működik?

A hialuronsav jelentősen segít a bőrnek a nemkívánatos tényezők elleni harcban, mint például a meleg és hideg időjárás, szmog, erőteljes napsütés. Ha a bőr túl sokáig van kitéve ezeknek a tényezőknek, könnyen bekövetkezhet a bőr öregedése.
Megfiatalít, véd és táplálja a bőrt belülről - ez a hialuronsav kapszula.

RÉSZLETEK

ÖsszetevőkNátrium-hialuronát, kapszulák (zselatin), szelénélesztő, acerolakivonat, anti-adhéziós szerek: zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid. 1 kapszula 100 mg hialuronsavat, 48 mg acerola kivonatot (12 mg C-vitamin, 15%-a az ajánlott napi bevitelnek) és 15 μg szelént tartalmaz, ami az ajánlott napi bevitel 90,9% -a.
HasználatPred jutranjim obrokom vzemite 1 kapsulo in pri tem popijte kozarec vode.
MennyiségA reggeli étkezés előtt, vízzel együtt vegyen be egy kapszulát.
FigyelmeztetésNe használja együtt más, szelén tartalmú készítménnyel együtt. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Tartsa távol gyermekektől. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet. Gyártó: Laboratoires Yves Ponroy, Franciaország

Iratkozzon fel a legegészségesebb hírekért!

Ön nemcsak az egészséges ételeket, de a recepteket is kedveli? Jobb életminőségre vágyik?
Akkor Ön a jó helyen jár!

Minden jog fenntartva. © 2017