Tiszta gyomor = tiszta megkönnyebbülés

Tiszta gyomor = tiszta megkönnyebbülés

A méregtelenítési program során az egyének akár 9 kilótól is megszabadulhatnak! Érdekes, nem igaz? Képzelje el ezt a megkönnyebbülést.

Az emésztés és az anyagcsere közötti különbség

A feldolgozás, amely lehet mechanikus vagy vegyi, azt jelenti, hogy testünk olyan mértékűre bontja az élelmiszert, hogy az a vérben átjuthat. Az anyagcserét általában a tápanyag-átalakítás folyamataként nevezik. A áramlás a szájüregből, a garatból és a nyelőcsőből a gyomorba esik, ahol még sok mechanikai emésztés van - az étel "összetörése". Az emésztés fő része a vékonybélben történik - az élelmiszerek kémiai lebomlása és felszívódása.

Emésztés

Az emésztés mennyisége nagymértékben függ az egyéntől és az elfogyasztott élelmiszerektől. A különböző ételeknek különböző enzimekre van szükségük a bomláshoz. Ezért tarthat sokáig. A frissen préselt gyümölcslevet körülbelül 20 perc alatt megemésztjük, és a gabonafélék vagy a hüvelyesek emésztéséhez több mint 3 óra szükséges.

WC-zés - hány alkalommal?

A szakértők azt mondják, hogy naponta 2-3 alkalommal kell üríteni. A gasztrointesztinális rendszer egészséges működésével a mosdót az étkezés után egy órával kell meglátogatni. Hányszor székel átlagosan? Milyen a bélsara, puha vagy nehéz székrekedésérzetet kelt? Problémái vannak az aranyérrel?

Ha nem járunk rendszeresen a mellékhelységbe, összegyűjtjük azokat a bélhulladék anyagokat, amik felhalmozódhatnak a testben. Ez a felesleges testzsír felhalmozódásában, a kimerültségben, a dekoncentrációban stb. látható.

Ha az emésztőrendszer túlterhelt vagy "eltömődött"

Ha a belek "eltömődnek" a szennyeződéssel, tele vannak a bélfalra tapadó hulladékokkal, úgy érezzük, hogy zárva van, így a testünk összes tápanyaga nem képes ugyanolyan jól felszívódni. Ez fáradtságérzetet kelt bennünk, valójában kimerít - nem is beszélve az energiahiányról, az elégtelen felszívódásról és a kellemetlen érzésről. Ilyen béllel nehéz összpontosítani, és immunrendszerünk is gyengülhet.

A hulladékoktól megtisztuló bél "mérgezővé" válik, ami azt jelenti, hogy a toxinok a vérben felszívódhatnak.

Miért érdemes megtisztítani a beleket?

A bél megfelelő megtisztításával:

  • távolítsa el az összes hulladék bélsarat a testből,
  • könnyebbé válunk
  • a belek végül képesek felvenni az összes olyan tápanyagot (vitaminokat, ásványi anyagokat, amelyek más mikroelemeket tartalmaznak), amelyek szükségesek a test megfelelő működéséhez,
  • erősítjük az immunrendszert,
  • jelentősen növeli az energia szintjét,
  • biztosítani tudjuk a szervezetnek megfelelő "bevezetést" a diéta vagy a sporttevékenységek számára.

A jó fellépésnek köszönhetően - a jó ételekkel, a megfelelő táplálékkiegészítőkkel, és testmozgással a gyomor-bél traktus tisztításával, mindenekelőtt az egészséges és optimális működésű székelés biztosított. Nagyon fontos, hogy a lehető legjobban kezeljük a bélrendszert, de legfőképpen kerüljük az agresszív módszereket, amelyek nem hoznak semmiféle jót a szervezetnek, mert ez, többféle, nemkívánatos mellékhatással súlyosbíthatja a helyzetet.

Ez a táplálkozási érték nélküli pazarlás. Ez ugyan felgyorsítja az emésztési időt és megkönnyíti az iszap kimerülését, de hosszú távonlerakódik a szervezetben. Vagyis ezek nélkül már nem lesz képes megszabadulni a bélsártól, természetes módon.

Vannak, akik úgy érzik, hogy a bél tisztítása az alapvető testhigiénia. Ön egyetért ezzel?

Mi a helyzet a baktériumokkal?

A szervezetünkben vagy a szervezetünkön élő mikroorganizmusok közül 99% él a belekben. A tudósok egyre több bizonyítékot találnak arra, hogy a bélbaktériumok sokkal nagyobb szerepet játszanak a fizikai és pszichológiai fittségben, mint ahogy az elmúlt években gondoltuk volna. A bélbaktériumok hatása és a sok allergia, a mentális problémák, az új betegségek és az elhízás kialakulása egyre világosabbá válik.

A tudomány egyre inkább megerősíti, hogy az egészséges bél mikrobák számos egészségügyi problémát ellehetetlenítenek, és jobb, egészségesebb és boldogabb életet eredményezhetnek!

A bél mikrobiotája a teljes immunrendszer 70% -át teszi ki. Ebben az összefüggésben nem csak a bélgyulladásról beszélünk, hanem a szív- és érrendszeri rendellenességekről, cukorbetegségről és a szív krónikus gyulladásos megbetegedéseiről is. A megfelelően működő bél mikrobiótával számos egészségügyi probléma megelőzésére hatással lehet.

Újabban az intesztinális mikrobáknak a bőr megjelenésére és egészségére gyakorolt hatásának egyre több bizonyítéka van. Ez a hatás különösen a megművelt Lactobacillus acidophilus bakteriális törzsre vonatkozik. Ez befolyásolhatja a bőr tisztaságát (kevesebb akne), és javítja a bőr érzékenységét, mivel megakadályozza annak kiszáradását - ez fontos tényező a fényes, teljes és egészséges bőr érdekében.

A memóriában és a szorongáscsökkentésben kimutatott fejlődésről szóló számos tanulmány egyike a Cork Egyetemen végzett kutatás. Egy egészséges felnőtt férfiakból álló minta szerint a probiotikumok táplálékkiegészítő formájában (a kapszulában) bevitt napi szüksélet befolyásolta a szorongás csökkenését és a javuló memóriát.

Az egészséges bélműködéshez szükséges csomag

Mindenki számára ajánlott, aki a bélből és a bélfalról eltávolítani kívánja a hulladékanyagokat, ezáltal megszüntetni a bélrendszeri problémákat, az irreguláris emésztést, a bélgázokat, az általános anyagcserezavarokat, és az ellenállóképességet növelni akarja (az immunrendszert), optimális étrend segítségével.

Csomag: Az egészséges vékonybél 20 BiOrigine ampullát tartalmaz a bél tisztítására és 16 enteroblasztos Enteroflore kapszulára a bél mikrobák intenzív kezelésére (8 napos kúra).

Az egészséges emésztés és a tiszta bél létrehozása soha nem volt egyszerűbb:

  1. Az első 20 napban tisztítsa meg a beleket a BiOrigine ampullákkal: Minden reggel egy ampullát vegyen be, amelyet önmagában vagy egy pohár vízzel is lenyelhet.
  2. A tisztítás befejezése után folytassa a belek megóvását 8 napig EnteroFlore probiotikum kapszulákkal: 2 kapszula naponta, egy reggel előtt és egy esténként. Összesen 8 napon át.
 Csomag: Egészséges bél

Iratkozzon fel a legegészségesebb hírekért!

Ön nemcsak az egészséges ételeket, de a recepteket is kedveli? Jobb életminőségre vágyik?
Akkor Ön a jó helyen jár!

Minden jog fenntartva. © 2017