A méregtelenítés kevesebb betegséget okoz!

A méregtelenítés kevesebb betegséget okoz!

Van egy régi mondás, hogy a halál a bélben kezdődik. Talán egy kicsit nyersnek tűnik ez a mondat elsőre, de a túlnyomó részben igaz. A bélrendszer a szervezet legnagyobb immunrendszere, amely a hulladék anyagokat a környezetből szűri ki, ezáltal megteremti a testben lévő vegyületek egészséges egyensúlyát, és védelmet nyújt a nem kívánatos betegségek ellen. A fáradtság, a hajhullás, a száraz bőr, a depresszió, a székrekedés, a hasmenés, a feszültség és a puffadás, valamint a gyomorégés csak néhány olyan tünet, amely azt jelzi, hogy a bél nem működik megfelelően. Ha a beleket rendszeresen nem tisztítják, a jelek súlyos betegségekké alakulhatnak.

A bélrendszer a test legnagyobb immunrendszere

Az immunrendszer a legfontosabb védekezés a betegség ellen. Kevesen tudják, hogy az immunrendszer egészséges működését ellátó sejtek akár 75% -a a gyomor-bélrendszerben helyezkedik el, ami azt jelenti, hogy az egészséges bél alapja a szervezet általános egészségi állapotának. Az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás elengedhetetlen. Először is, mert elég egészséges tápanyagot biztosít, a másik pedig, mert ez stimulálja a bél működését.

Miért károsítja a szervezetet az egészségtelen étrend?

Az egészségtelen étel káros a szervezetre, mivel bőséges vegyi anyagokat, tartósítószereket és egyéb adalékanyagokat tartalmaz, amelyek elpusztítják a bélflóra egyensúlyát, és nem biztosítanak elegendő tápanyagot a szervezet zavartalan működéséhez.

Mindez a rossz emésztésben jelentkezik, úgy mint:

 • kellemetlen érzés
 • hasfájás
 • a méreganyagok problémás kiválasztása
 • feszítés
 • gyomorégés
 • fáradtság
 • hajhullás
 • száraz bőr
 • depresszió
 • székrekedés
 • hasmenés
 • hirtelen súlyvesztés vagy gyarapodás (megmagyarázhatatlan okból)

Miért fordulnak elő emésztési problémák?

A rossz emésztés annak a következménye, hogy az élelmiszer képtelen megfelelően feloldódni a szervezetben. Ennek oka lehet a gyomorban fellépő sav hiánya, szabálytalan vagy nem megfelelő rágás, túlzott mennyiségű folyadék az étkezések között, a hasnyálmirigy enzim hiánya vagy az élelmiszerek nem megfelelő kombinációja, valamint a stressz. Emiatt az élelmiszer nem teljesen emésztődik meg, és a belekben marad, ahol toxikus melléktermékek keletkeznek. Átjuthatnak a nyálkahártyákon a vérbe, gyulladást és allergiát okozhatnak, és folyamatosan irritálják a beleket, ami akár bizonyos allergiákhoz is vezethet.

Mi veszélyezteti a bélrendszert?

Mivel ebben az évszakban különösen érzékenyek vagyunk az immunrendszerünket illetően, ezért alaposabban meg kell vizsgálnunk ezt a kérdéskört. Abban az esetben, ha a szervezet megtelítődik méreganyagokkal, az védekező mechanizmust alakít ki és fertőzésekre reagál.

Miért lehet a Detox Detoxify a segítség?

A napi bélsárürítés és a vízkiválasztás létfontosságú az egészség szempontjából, ezért egész évben figyelemmel kell kísérni a bél egészségügyi állapotát, nem csak akkor, ha észlelhető vagy súlyosabb egészségügyi problémák fordulnak elő. A bélrendszert csak folyamatos tisztítással lehet egészségesen tartani, melyet a Detox a méregtelenítéshez használ. Ez utóbbi ökológiai keveréke tartalmazza a kakukkfű és a csalán, amely nem csak felgyorsítja az emésztést, és enyhíti az emésztési rendellenességeket, hanem megtisztítja a szervezet testét, amely az egészséges emésztőrendszer és következésképpen az immunrendszer alapja.

 Csomag: Egészséges bél

Iratkozzon fel a legegészségesebb hírekért!

Ön nemcsak az egészséges ételeket, de a recepteket is kedveli? Jobb életminőségre vágyik?
Akkor Ön a jó helyen jár!

Minden jog fenntartva. © 2017