A tiszta bél 6 előnye

A tiszta bél 6 előnye

1. A bélrendszer aktívábbá válik

Az emésztőrendszer aktívabbá válik az összes feldolgozatlan anyag és toxin eltávolítása után, ami azt jelenti, hogy jobban elnyeli a tápanyagokat. A stagnáló anyagok visszatartásával baktériumok felhalmozódnak, ami komoly betegségi állapotokhoz vezethet.

2. Nincs több székrekedés és puffadás

Semmi sem rosszabb, mint a feszültség és a puffadásérzése a rossz bélműködés miatt. Nagyon ingerlékennyé válunk, az energiaszint csökken, ráadásul fájdalmas aranyér is előfordulhat. A székrekedés ráadásul növeli a toxinok véráramba jutásának lehetőségét is.

3. Több energia

A bél tisztítása testfiatalításként működik, mivel minden energiát elfogyasztanak a toxinok és a baktériumok az emésztőrendszeren keresztül. A tisztítás után egy új energia hullámot fog érezni, könnyebbé válik és remekül érzi majd magát. Tudta, hogy az egyének megszabadulnak több mint 3 kg hulladéktól, amikor tisztítják a bélrendszerüket? Csak képzelje el ezt a megkönnyebbülést!

4. Növeli a vitaminok és egyéb tápanyagok felszívódását

A megtisztult bélrendszer jobb minőségű lesz, és így több vizet, vitaminokat és minden más fontos tápanyagot tud majd felszívni, amely a testünk működéséhez szükséges. Ugyanakkor csökkenti a baktériumok és a hulladékanyagok képződését az emésztőrendszer falain.

5. Jobb koncentráció

A rossz táplálkozás és a tápanyagok még rosszabb felszívódása segíthet a koncentráció csökkenésében. Az összegyűlt méreganyagok akadályt jelentenek a test működésében, beleértve a koncentrációt is, a tápanyagok rosszul szívódnak fel, még akkor is, ha viszonylag egészségesen étkezik.

6. Minden diéta nagy kezdete

Bár a szervezet méregtelenítése nem elsősorban a testsúlycsökkentésre irányul, ez is egy nagyszerű kezdés ebben az irányban.

Képzelje el, hogy a bélrendszere tele van a bélburokhoz tapadó hulladékokkal, és teljes sebességgel haladnak az emésztőrendszeren keresztül. Ez nem jelent semmi jót a testsúlynak, sőt inkább még kevesebb energiát és kevésbé "teljes" életet.

A bél tisztítása remek kiindulási pont a felesleges kilók eltüntetésében, mert felgyorsítja az anyagcserét és a felgyülemlett ürülék eltávolításával elősegíti a bélmozgást, növeli az energiaszintet, és így a testmozgást sokkal produktívabbá teszi.

Az egészséges bélműködéshez szükséges csomag

Mindenki számára ajánlott, aki a bélből és a bélfalról eltávolítani kívánja a hulladékanyagokat, ezáltal megszüntetni a bélrendszeri problémákat, az irreguláris emésztést, a bélgázokat, az általános anyagcserezavarokat, és az ellenállóképességet növelni akarja (az immunrendszert), optimális étrend segítségével.

Csomag Az egészséges vékonybél 20 BiOrigine ampullát tartalmaz a bél tisztítására és 16 enteroblasztos Enteroflore kapszulára a bél mikrobák intenzív kezelésére (8 napos kúra).

Az egészséges emésztés és a tiszta bél létrehozása soha nem volt egyszerűbb:

1. Az első 20 napban tisztítsa meg a beleket a BiOrigine ampullákkal: Minden reggel egy ampullát vegyen be, amelyet önmagában vagy egy pohár vízzel is lenyelhet.

2. A tisztítás befejezése után folytassa a belek megóvását 8 napig EnteroFlore probiotikum kapszulákkal: 2 kapszula naponta, egy reggel előtt és egy esténként. Összesen 8 napon át.

A tiszta bél 6 előnye

Iratkozzon fel a legegészségesebb hírekért!

Ön nemcsak az egészséges ételeket, de a recepteket is kedveli? Jobb életminőségre vágyik?
Akkor Ön a jó helyen jár!

Minden jog fenntartva. © 2017