Honnan lehet tudni, hogy a beleknek tisztításra van szükségük?

Honnan lehet tudni, hogy a beleknek tisztításra van szükségük?

Sokan nincsenek tisztában a nem megfelelő élelmiszerek és italok fogyasztásának következményeivel, a kielégítő alvás és a testmozgás hiányával, a dohányzással, valamint a testre gyakorolt hatásukkal. Szüksége van egy új energiahullámra az életében, de nem tudja, hogy a probléma a bélrendszerben keresendő-e?

Tudta, hogy a bélrendszer a legnagyobb immunrendszer is egyben?

Kevesen tudják, hogy az immunrendszer egészséges működését ellátó sejtek akár 75% -a a gyomor-bélrendszerben helyezkedik el, ami azt jelenti, hogy az egészséges bél alapja a szervezet általános egészségi állapotának. Az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás elengedhetetlen. Először is, mert elég egészséges tápanyagot biztosít, a másik pedig, mert ez stimulálja a bél működését.

Tisztítanom kell a bélrendszeremet is?

Mivel ez az egyik leggyakrabban felvetett kérdés, úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük a leggyakoribb tüneteket, amelyek azt jelezhetik, hogy a bélnek tisztító kúrára van szüksége.

Ha a belek szennyeződéstől vannak eltömítve, és tele vannak a bélfalra tapadó hulladékokkal, úgy érezzük, hogy "tele vagyunk", így testünk nem képes az összes tápanyagot egyenlően feldolgozni. Ez fárasztó, kimerítő érzést okoz. Egy ilyen bélrendszerben csak nehézségek merülnek fel, nehezen összpontosítunk ... A bélrendszer, amely tele van hulladékanyagokkal, ezért előfordulhat, hogy a toxinok felszívódhatnak a vérben, ennek tünetei lehetnek:

 1. Koncentráció hiánya
 2. Fáradtság vagy kimerültség (még 8 óra alvás után is)
 3. Nehéz mozgás (amikor fáradt, gyomorfájdalom is jelentkezik)
 4. Aranyeres panaszok
 5. Aknék vagy pattanások
 6. Kellemetlen szagú széklet és a bélgáz
 7. Túlsúly, gyakori betegségek, gyengébb immunrendszer
 8. Candida-fertőzés
 9. Nehéz székeléssel (a bélsár kemény vagy épp ellenkezőleg, hasmenés-jellegű)
 10. Túlsúly, annak ellenére, hogy rendesen étkezik

Ha legalább 3 panaszra igennel válaszolt, nagyon valószínű, hogy az Ön emésztése nem úgy működik, ahogy kellene. Legvalószínűbb, hogy a gyomor-bél traktusa"eltömődött" és elnyeli a méreganyagokat a bélfalon keresztül.

Eltömődött gyomor-bél traktus

A megfelelő tisztítással vagy a bélrendszer méregtelenítésével eltávolítjuk az összes szennyeződést, sokkal energikusabbnak fogjuk érezni magunkat, és a belek végül optimálisan felszívják az összes szükséges tápanyagot a test jó működéséhez. Erősítjük az immunrendszert, és jelentősen megnöveljük az energia szintjét.

A tisztítási program során az egyének megszabadulhatnak akár 9 kilogramm méreganyagtól is. Érdekes, nem igaz? Képzelje el ezt a megkönnyebbülést!

Hogyan tisztítsuk meg a beleket természetes és nem agresszív módon?

Nagyon fontos, hogy a lehető legjobban kezeljük a bélrendszert, de legfőképpen kerüljük az agresszív módszereket, amelyek nem hoznak semmiféle jót a szervezetnek, mert ez, többféle, nemkívánatos mellékhatással súlyosbíthatja a helyzetet .

Sokkal jobb, ha sok gyümölcsöt és zöldséget, például búzakorpát, dióféléket, zöldségeket, például karfiolt, zöldbabot, zabot, almát, citrusféléket, sárgarépát, árpát fogyasztunk.

Az Aloe vera olyan hatással van a bélfalra és a nyálkahártyára, mint egy bevonat, amely segítségével az élelmiszer a belekben simán haladhat. Ez azért rendkívül fontos, mert ily módon kiszedheti a bélfalból származó összes veszélyt, és optimálisan felszívhatja a szervezet számára elengedhetetlen tápanyagokat.

Az egészséges bélműködéshez szükséges csomag?

Mindenki számára ajánlott, aki a bélből és a bélfalról eltávolítani kívánja a hulladékanyagokat, ezáltal megszüntetni a bélrendszeri problémákat, az irreguláris emésztést, a bélgázokat, az általános anyagcserezavarokat, és az ellenállóképességet növelni akarja (az immunrendszert), optimális étrend segítségével.

Csomag: Az egészséges vékonybél 20 BiOrigine ampullát tartalmaz a bél tisztítására és 16 enteroblasztos Enteroflore kapszulára a bél mikrobák intenzív kezelésére (8 napos kúra).

Az egészséges emésztés és a tiszta bél létrehozása soha nem volt egyszerűbb:

 1. Az első 20 napban tisztítsa meg a beleket a BiOrigine ampullákkal: Minden reggel egy ampullát vegyen be, amelyet önmagában vagy egy pohár vízzel is lenyelhet.
 2. A tisztítás befejezése után folytassa a belek megóvását 8 napig EnteroFlore probiotikum kapszulákkal: 2 kapszula naponta, egy reggel előtt és egy esténként. Összesen 8 napon át.
 Csomag: Egészséges bél

Iratkozzon fel a legegészségesebb hírekért!

Ön nemcsak az egészséges ételeket, de a recepteket is kedveli? Jobb életminőségre vágyik?
Akkor Ön a jó helyen jár!

Minden jog fenntartva. © 2017