A legerősebb zsírégető, amely még az edzés után is kifejti hatását!

A legerősebb zsírégető, amely még az edzés után is kifejti hatását!

A T5-et nem véletlenül nevezik a legerősebb zsírégetőnek. A zsír nemcsak az edzés során ég, mint sok más hasonló készítmény esetében, de órákkal az edzés után is. Így úgy égethet zsírt, hogy közben pihen! Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? A T5-vel és néhány egyszerű tippet követve biztosan nem!

1. A test akkor is zsírt éget, ha pihen

A T5 természetes összetevőket tartalmaz, köztük 3 esszenciális aminosavat, amelyek gyorsítják az anyagcserét és elősegítik a zsírégetést a termogenezis stimulálásával, ami hozzájárul az izommelegítéshez. Segítségével a termogenezis még a sportolás után is felgyorsul - intenzívebben, ha sportol, a kalóriafelhasználás pedig még intenzívebb, ha a test stabil.

2. Fogyjon még többet egy egyszerű edzés alatt is!

A New Jersey-i Főiskolán végzett tanulmány kimutatta, hogy az edzés elsõ felében és a valamivel enyhébb második felében az intenzív edzés hozzájárul a zsírok 23% -kal nagyobb égetéséhez, mint az ellenkezõ esetben. Ez az eredmény még magasabb lehet a T5 termékkel!

3. Lassan a súlyemeléssel

A magasabb izomtömeg gyorsabb anyagcserét jelent, ami azt jelenti, hogy a súlyemelés még mindig hatásos a testre. A súlyemelés nemcsak felgyorsítja a zsírégetést, hanem növeli az izom erejét, és még inkább hatékonyabb, ha a gyakorlatokat lassan hajtják végre. A West Virginia Egyetem kutatói bebizonyították, hogy a nagyon lassú súlyzós edzés az izomerőt akár 50% -kal is növeli, mint a normál gyakorlatok. A T5 tovább gyorsítja az anyagcserét, lehetővé téve a szervezetnek, hogy még több kalóriát égessen el.

4. Rihannát hallgass, ne Mozartot

Valószínűleg Ön is tudja, hogy a pörgős, ritmusos zene hallgatása a testmozgás során gyorsabban égeti a kalóriákat. Ez a legjobban talán Nordic Walking-olás közben figyelhető meg, átlagosan 20%-kal több kalóriát égetnek el ezek az emberek séta közben, mint egy átlagos testmozgás során. Egy tanulmány még azt is kimutatta, hogy a séta közben való zenehallgatás hozzájárulhat a kétszer eredményesebb fogyáshoz azoknál, akik zenét hallgatnak.

5. Élvezze a proteint és a zöld teát

Tudvalőve, hogy a fehérjével teli ételek hozzájárulnak a gyorsabb kalóriaégetéshez, de kevés ember tudja, hogy mindössze napi 2 dl zöld tea felgyorsítja az anyagcserét, míg két csésze zöld kávé naponta hozzájárul a jobb anyagcseréhez. A T5-tel kiegészítve az energiaszint növekedését és a szénhidrát gyorsabb feldolgozását fogja észlelni, ami segít a keményebb edzés alatt is.

6. Ne adjon fel feleslegesen ételeket

Egy átlagos szervezet, ha 1200-nál kevesebb kalóriabevitelt észlel, az éhezés fázisába lép. A szervezetünk stressznek van kitéve, és ez a zsír lerakódását eredményezi a hasfalon. Amennyiben diétázik, ne vigyen be többet 250 kalóriánál naponta, mivel a kalória túladagolása lelassíthatja az anyagcserét.

Gyors kérdés: miért segít a T5 a jobb anyagcserében, az izomtömeg növelésében és a gyorsabb zsírégetésben?

- Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a hőtermelésben és ezáltal gyorsabb lesz a zsírégetés;

- Felgyorsítja az anyagcserét;

- Akkor is zsírt éget, ha a test éppen pihen;

- Hozzájárul az energiaszint növeléséhez;

- Felgyorsítja a szénhidrátfelvételt;

- Hatékonyabb lesz az edzés;

- Bizonyítottan hozzájárul a súlycsökkenéshez

T5 Active Plus

Iratkozzon fel a legegészségesebb hírekért!

Ön nemcsak az egészséges ételeket, de a recepteket is kedveli? Jobb életminőségre vágyik?
Akkor Ön a jó helyen jár!

Minden jog fenntartva. © 2017