Felhasználási feltételek

1. Rendelés

A szerződés megkötésétől számított 24 órán belül emailben vagy SMS-ben kap egy visszaigazolást a megrendelésről. Bármilyen rendelés lemondása lehetséges a szerződés megkötésétől számított egy (1) órán belül. Annyit kell tennie, hogy írjon nekünk e-mailben az info@minoseges-menopauza.hucímre melyben rendelésének törlési szándékát jelzi. Amennyiben a vevő a megállapított határidőn belül nem vonja vissza a rendelést, akkor az adásvételi szerződés a vevő és az eladó (Web Fusion Kft) között visszavonhatatlanul kötött marad. Miután az adásvételi szerződés megkötésére kerül, az összeg letétbe kerül a cég székhelyén, mely elérhető minden hétköznap reggel 8 és 16 óra között. A Szolgáltató a csomagot a megadott időben csomagolja és szállítja. Abban az esetben, ha a rendelés 13 óráig megérkezik, a szállítmány ugyanazon a napon kiküldésre kerül. Abban az esetben, ha a szerződés 13 óra után történik meg, a csomag csak a következő munkanapon kerül feladásra. A csomag általában a feladás napjától számított (1) napon belül megérkezik. A Hivatalos átadás időpontja azonban a Magyar Posta Zrt. kézbesítési rendjén múlik, ami általában 2 munkanap.

2. Szállitás

Az eladó kiküldi az árut a megbeszélt időponton belül, ami általában 1-4 munkanapig terjedhet. Szerződési partnerünk a csomag kiszállításnál a Magyar Posta Zrt.

3. Fizetés

A csomagot utánvéttel küldjük ki.

4. Kedvezmény

A kedvezmények fel vannak tüntetve rendeléskor. Az utánvéttel vásárolt termékeknél nincs plusz költség, ha több mind 1 dobozzal vásárol.

5. Elállási jog a vásárlástól és visszatérő áruk

A A vevőnek joga van visszatéríteni a nem felhasznált árut mindenféle kompenzáció nélkül. A visszatérítési szándékát a vevőnek írásban kell eljuttatni a szolgáltató felé a termék átvételététől számított 14 napon belül. Mindezt a kapcsolattartó e-mail címén keresztül tudja megtenni (info@minoseges-menopauza.hu)és ezt követően 30 napon belül az árut visszaküldeni. A vevő köteles a postázásból származó költségeket az áru visszaküldésekor megfizetni a Magyar Posta felé.

5b. Előjog a vásárlás lemondásáról (Pénz visszafizetési garancia)

Az eladó garanciát biztosít, hogy visszafizeti a pénzt, ha a vevő nem elégedett az áruval. Ebben az esetben a vevő köteles a vásárlástól számított 15 napon belül az eladó felé panaszt tenni. Ez csak akkor érvényes, ha az ügyfél visszaküldi az eredetileg vásárolt árut. A visszatérített összeget az eladó csökkenti a felmerülő postai és kezelési költségekkel.

6. Árak

Az árak a rendelés alatt érvényesek és nincs előre meghatározott határidejük.

7. Személyes adatok védelme

A szolgáltató vállalja, hogy védi minden felhasználó személyes adatait. A szolgáltató vállalja, hogy a vásárlók személyes adatait csak és kizárólag a szerződés teljesítésétére (az információs anyagok, pályázatok, számlák küldésére) és egyéb szükséges kommunikáció érdekében fogja használni. Felhasználói adatok semmiképpen sem lesznek át adva illetéktelen személynek.

Az üzletet müködteti
Web Fusion Kft
8960 Lenti

(30) 686 6013
Email: info@az-egeszseges-eletmod.hu


Iratkozzon fel a legegészségesebb hírekért!

Ön nemcsak az egészséges ételeket, de a recepteket is kedveli? Jobb életminőségre vágyik?
Akkor Ön a jó helyen jár!

Minden jog fenntartva. © 2017